![]() |
الشاورما و الفراخ الكرسبي..طريقة روعة لعمل الشاورما و الفراخ الكرسبي
الشاورما و الفراخ الكرسبي
تحضر الشاورما والفراخ الكرسبي من الفراخ عن طريق تقطيعها و طهيها علي النار باستخدام التوابل والخلتطات لتحضيرها تعمل في سندوتشات اكله جميله وسهله التحضير .
طريقه جميله لعمل الذ واطعم سندوشات شاورما احسن من المحلات والفراخ الكرسبي المقرمشه زي كنتاكي تابع معايا.
مكونات الشاورما
1.بصله+طماطم+فلفل.
2.التوابل(بابريكا+كمون+فلفل اسمر+1/2مرقه دجاج+شطه+ملح).
3. ثلاث معالق خل+2معلقه زيت.
4.صدور فراخ مقطعه.
5.عيش كريب.
6.جبنه موتزريلا+جبنه رومي حسب الرغبه.
7.كاتشب.
8.خص مقطع.مكونات الفراخ الكرسبي.
مكونات الفراخ الكرسبي
1.فرخه مقطعه ثماني قطع وزن تقريبا كيلو ونصف.
2.تتبيله الفرخه(طماطم مبشوره+بصل مبشور+ثوم مهروس+ثلاث معالق خل+سبع بهارات+كمون+فلفل اسمر+كسبره+ملح و شطه+بابريكا+لمونه).
3.ماق مثلج.
4.دقيق مضاف عليه فيچتار و كمون وملح وبابريكا.
شرح طريقه تحضير الفراخ الكرسبي و الشاورما
إقرأ أيضاً
هذه المدونه غير مسؤوله عن التعليقات وهي لا تعبر عنها وعن رأيها وانما تعبر عن الاشخاص الذين علقوا